Mozgásszervi rehabilitáció és sportteljesítmény fejlesztés Neurac módszerrel

Az eszköz és a hozzá tartozó Neurac módszer a gyógytorna és a függesztéses terápia kombinációja. Akut és krónikus fájdalmak, diszfunkciók kezelésére alkalmas.

Használatával növelhető az erő, az egyensúly, a koordináció és az izom-állóképesség.

A Redcord a világon vezető eszköz a mozgásszervi rehabilitációban, a fizikai funkciók, a jó közérzet és a sportteljesítmény fejlesztésében.
Megoldást nyújt a muszkuloszkeletális fájdalmak és a neuromuszkuláris diszfunkciók kezeléséhez, saját módszerével, a Neurac-kal.

A Neurac módszerről

A Redcord speciális módszere, mely neuromuszkuláris „újraaktivitást” jelent (Neuromuscular reactivation).

A kezelési módszert kifejezetten a gyógytorna gyakorlatok és a függesztéses terápia kombinációjából fejlesztették ki Norvégiában.

A kezelési módszer alkalmas az akut és krónikus fájdalmak és a muszkuloszkeletális elváltozások, diszfunkciók kezelésére.

Célja magas szintű neuromuszkuláris stimulációk segítségével visszaállítani a fájdalommentes, funkcionális mozgásmintákat.

Alapja az ideg-izom kapcsolati eltérések feltérképezése, majd a gyenge pontok újjáépítése.
A gyakorlatok optimalizálják a mozgáskontrolt, csökkentik vagy megszüntetik a hosszú ideje fennálló krónikus fájdalmakat, visszaállítják a normális mozgásterjedelmet.

A Neurac módszer négy fő eleme:

  1. Testsúlyterheléses gyakorlatok (zárt kinetikus lánc)
  2. Fókuszált perturbáció alkalmazása (manuálisan és/vagy Stimulával)
  3. Precíz progresszió
  4. Fájdalommentes mozgások

A Neurac módszer teszteket is magába foglal, melyek értékelik a neuromuszkuláris funkciókat és a myofasciális láncot, megkövetelik a „lokális” és a „globális” izmok együttműködését.

A Neurac módszer számos tudományos kutatásra épül, melyek szerte a világon nagyon jó eredményekkel folynak.

Redcord

Gyakran Ismételt Kérdések

Veszélyes a Redcord?

Veszélyes a Redcord?

A Redcord használata egyáltalán nem veszélyes.

Mire használható a Neurac módszer?

Mire használható a Neurac módszer?

Magas szintű neuromuszkuláris stimulációkkal a kontroll és a mozgásminták helyreállítását célozza meg, így a fájdalmak csökkennek avagy megszűnnek, az ízületi mozgásterjedelmek normalizálódnak.

Kiknek ajánlott a Redcord?

Kiknek ajánlott a Redcord?

Minden korosztálynak: gyerekektől idős emberekig bárki használhatja. Különösen ajánlott sportolóknak erő és koordináció fejlesztés szempontjából: kimutatták, hogy a redcord eszközzel végzett függesztéses gyakorlatok sokkal jobban növelik a sportteljesítményt és több izomcsoportot dolgoztatnak meg egyidejűleg, mint a hagyományos erősítő edzések.

Javasolt sérülés, baleset vagy műtét utáni rehabilitációban, ortopédiai problémák ( derékfájás, porckopás okozta panaszok) esetén, vagy, ha csak a hosszú munkanap után egy kis mozgásra vágyunk.

A kezelés ára

    Redcord: 15 500 HUF

    6 alkalmas bérlet ár/alkalom: 13 950 Ft

Időpontot foglalok