InBody testösszetétel-mérés kiértékeléssel 30 percben

Az InBody készülék elve, hogy a test eltérő víztartalmú szövetei másként vezetik az elektoromos áramot, amit a gép mérve képes meghatározni a test zsír, fehérje, víz és ásványi anyag tartalmát és azok eloszlását. A mérés meghatározza a tested zsír és izomtömegét, valamint testtájankénti eloszlását, a hidratáltságod és csontozatod állapotát, illetve az alapanyagcseréd. Több mérés esetén nyomon tudjuk követni a változást és az eredményekhez igazítani a táplálkozást. Az InBody mérés után közösen kiértékeljük az eredményeket és átbeszéljük, hogy min érdemes változtatni.

InBody mérés + kiértékelés 30 perc

Gyakran Ismételt Kérdések

Ehetek, ihatok InBody mérés előtt?

A mérés előtti 2 órában már ne történjen nagyobb étkezés és maximum fél liter vizet igyál. Lehetőleg kerüld a zuhanyzást is, mert ezek befolyásolhatják a mérés eredményét.

Nincsen friss laboreredményem, enélkül is mehetek tanácsadásra?

Igen, de azt ajánljuk, hogy csináltass egyet előtte.

Mit vigyek magammal?

A kitöltött 3 napos táplálkozási naplót, a szakorvosi leleteid és laboreredményeidet szükséges magaddal hoznod, amennyiben nem küldted el őket előre. Az InBody mérést fehérnemüben vagy könnyű ruházatban végezzük (pl. rövidnadrág vékony anyagból, sportmelltartó), ezt hozhatsz magaddal, amennyiben kényelmesebbnek érzed.

Dietetikus kollégáink

A szaktanácsadás ára

    InBody testösszetétel-mérés kiértékeléssel 30 percben: 10.000 Ft

Időpontot foglalok