Brief info

"A mozgáshoz úgy közelíts, mint az élethez: lelkesedéssel, örömmel es hálával. Mert a mozgás az élet, az élet pedig a mozgás. Mindkettőtől azt kapod, amit beleteszel.”
Ron Fletcher

Sok szeretettel várom azokat, akik fontosnak tartják egészségük megőrzését, akik mozogni és sportolni vágynak, és azokat, akik fájdalom nélkül szeretnének élni.

Bizonyított, hogy a jó kapcsolat terapeuta es páciens között javítja a kezelés végkimenetelét, így igyekszem a kezelések során baráti legkört teremteni.
Mivel a mozgásszervi problémák hátterében gyakran életmódbeli es lelki problémák állnak, fontosnak tartom a nyitottságot. Természetesen mindenre, ami a kezelés során elhangzik, titoktartási kötelezettség érvényes.

A pacienseim kezelése a rendelőt elhagyva nem ér véget, feladatokat adok, melyeket a kezelés során megbeszélt módon tud folytatni otthon is, amennyiben ez lehetséges.

Véleményem szerint a gyógytorna nem csak a már kialakult probléma megoldására alkalmas, hanem preventív értéke is van, egyes mozgásszervi problémákat megelőzhetünk vele.

Sok szeretettel várom azokat, akik fontosnak tartják egészségük megőrzését, akik mozogni és sportolni vágynak, és azokat, akik fájdalom nélkül szeretnének élni. Ennek érdekében folyamatosan fejlesztem magam, hogy a lehető leghatásosabb kezelést tudjam nyújtani.

+Olvass tovább

Szakirányú végzettség

SE-ETK gyógytornász-fizioterapeuta

Általam használt főbb technikák

Légzőszervi fizioterápia (Tüdőgyógyintézet Törökbálint)
Kinematic taping 2017 All-right
3D scoliosis terapia 2019 SpineArt
FDM 2019 Balance Academy
Sportflossing 2019 Balance Academy
Neurac 1 redcord 2019
Visceral Manipulation Abdomen 1 2020 The Barral Institute
Beyond Kegels 2020
Köpölyterápia 2020 Oriolus Med Academy

FOGLALJ HOZZÁM IDŐPONTOT!

Loading...