Kollégáink

A Trehab munkatársai

Petroczki Réka

“A mozgáshoz úgy közelíts, mint az élethez: lelkesedéssel, örömmel es hálával. Mert a mozgás az élet, az élet pedig a mozgás. Mindkettőtől azt kapod, amit beleteszel.” – Ron Fletcher
Sok szeretettel várom azokat, akik fontosnak tartják egészségük megőrzését, akik mozogni és sportolni vágynak, és azokat, akik fájdalom nélkül szeretnének élni.

Baritz Tamás

Gyógymasszőrként és rendszeres sportolóként fontosnak tartom, hogy odafigyeljünk testünk jelzéseire és tegyünk azért, hogy a felmerülő problémákat ne csak rövidtávon, hanem hosszútávon is kezeljük. Ehhez pedig elengedhetetlen negfelelő minőségű együttműködés páciens és terapeuta között.

Nagy Márti
+Olvass tovább FOGLALJ HOZZÁM IDŐPONTOT!
Ajkler Eszter

A szakmához való hozzáállasomnak erős alapját képezi, hogy 12 évig versenyszerűen atletizáltam, ehhez a csapatmunka és az elhivatottság elengedhetetlen volt. Hivatásom választását is az atlétika inspirálta. Sportolói múltam sok más dologra is megtanított. Sérüléseim következtében kitartást, akaraterőt és empátiát tanultam, mely szakmám szempontjából a páciensek felé elengedhetetlen fontosságú.