Erősítsd az immunrendszered nyirokmasszázzsal

  • Blog

Új szolgáltatás: nyirokdrenázs, avagy nyirokmasszázs

Mi az a nyirok és mi a szerepe a test működésében?

A nyirok a szövetek közti folyadék, ami a testben áramlik és azon dolgozik, hogy felvegye a salakanyagokat, baktériumokat és kórokozókat. Ez a folyadék a tested nyirok- és hajszálereiben olyan tápanyagokat szállít, mint az oxigén és a fehérjék, mellette pedig az összegyűjtött méreganyagokat a nyirokcsomókba szállítja. A nyirokcsomók feladata pedig a baktériumok, toxinok és egyéb salakanyagok kiszűrése. 

Az emberi test nyirokrendszere nagyszerű, azonban bizonyos esetekben a nyirokcsomókban stagnálás alakulhat ki, ami a méreganyagok mennyiségének növekedését okozhatja a szervezetben.

A nyirokmasszázs fokozza a nyiroknak az áramlását és ezzel immunrendszered hatékonyságát, így természetes módszerként erősíti a szervezetet. A nyirokfolyadék mozgatásának manuális módszere a természetes rendszered működésének javításával segíthet megelőzni a betegségeket is.

Hogyan működik a nyirokmasszázs (hivatalosan nyirokdrenázs)?

Ez a különleges masszázsfajta úgy működik, hogy a terapeuta nyújtó, nyomó és körkörös mozdulatokat alkalmaz a test közepétől kifelé, a nyak és a kulcscsont nyirokcsomói felé.

Az oldalirányú, nyújtó mozdulatok lehetővé teszik a nyiroknak az erekben való elvonulását és tovább haladását. A nyirokdrenázs aktivizálja a nyirokkeringést, aminek hatására beindulnak, felgyorsulnak a méregtelenítő folyamatok. A nyirokmasszázs emellett segíti a pangó folyadék elvezetését, amivel csökkenti a duzzanatot, amit az érintett területen ez a felgyűlt folyadék okot. A kezelés a tested egészén alkalmazható, beleértve az arcodat is.

A nyirokmasszázs egyre népszerűbb kezelés, rengeteg előnye van:

–       erőteljes duzzanatcsökkentő hatása van

–       csökkenti a mozgásszervi fájdalmakat

–       elősegíti a gyógyulást

–       erősíti az immunrendszert

–       segít tisztítani a bőrt

–       enyhíti a fejfájást

–       az idegrendszer tehermentesítésével csökkenti a stresszt

Engedd el a stresszt és a mérget, töltődj fel a nyirokdrenázs által, foglalj időpontot Hegyi Kata gyógytornászunkhoz.

 

Ajánlott cikkek

Kategóriák

Legújabb bejegyzéseink

Naptár

2024. április
h K s c p s v
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Címkék