Köpöly terápia

A köpölyözés, vagy köpölyterápia pozitív hatással van az ér-és nyirokkeringésre, mobilizálja az izmokat, így hatékonyan helyi kezelésként alkalmazható.  A köpöly vákuum segítségével tapad a bőr felső rétegéhez, a kezelésekhez különböző panaszok esetén krémet, vagy olajat használunk.

A köpölyterápia a gyógytornát vagy gyógymasszázst kiegészítő kezelés, melynek szükségességéről a terapeuta dönt az állapotfelmérés során, így kérjük időpontfoglalásnál a ‘gyógytorna állapotfelméréssel’ vagy a ‘gyógymasszázs’ lehetőséget válaszd.

Köpöly terápia

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyi ideig tart a kezelés? Hányszor szükséges köpölyözni?

1-2 alkalom után érezhető javulást kell eredményeznie a kezelésnek.

Milyen bőrfelületeken használható a köpöly?

Milyen bőrfelületeken használható a köpöly?

A kezelés során figyelembe vesszük a bőr állapotát. Anyajegyek, vénatágulatok, friss hegek, akut sérülések, égett bőrfelület, idősek pergamenbőre esetén szakembereink mérlegelnek a kezelés elvégzése előtt.

Fájdalmas a köpölyterápia?

A köpöly a kötőszöveti rétegek kezelését teszi lehetővé, ahol a fájdalomérző receptorok 95%-a található. A terápia egyéntől függően kellemetlen vagy fájdalmas is lehet és sokszor kezelés helyén véraláfutással jár. Erről kezelőink az eljárás előtt felvilágosítást adnak.

Köpölyterápiás kollégáink

A kezelés ára

    Gyógytorna állapotfelméréssel szükség szerint tartalmazza a flossing és köpöly terápiát is: 15 500 Ft

    6 alkalmas bérlet ár/alkalom: 12 600 Ft

Időpontot foglalok