Gyógytorna

A gyógytorna egy olyan konzervatív kezelési forma, amely a mozgásszervi betegségek mellett neurológiai és belgyógyászati betegségek megelőzését és gyógyítását is megcélozza. Alapos állapotfelmérés után mindenkinél egyéni és személyre szabott mozgásprogrammal orvosolhatjuk a problémákat.

A gyógytorna első alkalmával 15-20 perces állapotfelmérést végzünk, összeállítjuk a kezelési tervet és azonnal megkezdjük a kezelést is. Amennyiben első alkalommal jársz nálunk, kérjük időpontfoglalásnál válaszd a ‘gyógytorna állapotfelméréssel’ lehetőséget.

Gyógytorna

Gyakran Ismételt Kérdések

Milyen gyakran érdemes végezni a gyakorlatokat?

Milyen gyakran érdemes végezni a gyakorlatokat?

Tapasztalataink alapján legalább heti 4 alkalommal kezdődik a program, mellyel elindul a változás, majd heti 2-3 alkalom szükséges az állapot fenntartásához.

Mikor van szükség gyógytornára?

Mikor van szükség gyógytornára?

Számos esetben fordulhatunk gyógytornászhoz. Ízületi-, izompanaszok, derékfájdalom, sérülések, műtétek utáni rehabilitáció, tartási rendellenesség, illetve ezek okozta fájdalmak esetén. Gyakran egyéb terápiás módszerekkel is kiegészül a kezelés, de minden esetben szükséges az így elért eredmények megtartása aktív munkával végzett tornával.

Gyógytornász kollégáink

A kezelés ára

    Gyógytorna: 12 500 HUF
    6 alkalmas bérlet ár/alkalom:
    11 250 Ft

Időpontot foglalok

Március 21-én szeretettel várunk nyílt napunkon, ahol gyógytornászaink egy 30 perces találkozón felmérik állapotod, szükség esetén meghatározzák a további terápiás javaslataikat, mi pedig mindezt elküldjük részedre e-mailben.

Aznap pedig 15% kedvezménnyel vásárolhatsz bérletet és 20% kedvezménnyel foglalhatsz egyszeri gyógytorna/ gyógymasszázs időpontot.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.