Brief info

"Munkám során fontosnak tartom a pontos és részletes betegvizsgálatot, ami segítségével a fájdalom valódi okát tárhatjuk fel. A tüneti kezelés helyett a kiváltó ok megszüntetésével hosszútávú megoldást találunk a páciensek problémaira."

Gyógytornász diplomámat a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán szereztem. Egyetem elvégzése óta folyamatosan képzem magam, annak érdekében, hogy az elsajátított terápiás módszerek segítségével komplex kezelést nyújthassak a hozzám forduló páciensek számára. Jelenleg a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar által akkreditált Manuálterapeuta tanfolyamát végzem, melyet 2021 tavaszán fejezek be.

Munkám során fontosnak tartom a pontos és részletes betegvizsgálatot, ami segítségével a fájdalom valódi okát tárhatjuk fel. A tüneti kezelés helyett a kiváltó ok megszüntetésével hosszútávú megoldást találunk a páciensek problémaira.

Mivel a sport és a mozgás központi szerepet játszik az én életemben is, fontosnak tartom a különböző problémák megelőzéséhez szükséges módszerek átadását. Úgy gondolom, hogy a gyógytornászhoz nemcsak a fájdalom esetén lehet fordulni, mert egy optimális mozgásprogram kialakításával ezeket megelőzhetjük.

+Olvass tovább

Szakirányú végzettségek:

PTE-ETK gyógytornász-fizioterapeuta

Továbbképzések:

Manuálterápia tanfolyam (Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar)

Fascia disztorziós modell I. II. III. (Oriolus-Med Academy)

Köpöly terápia (Oriolus-Med Academy)

Eszköztámogatott fascia kezelés (Oriolus-Med Academy)

Kinesio-tape tanfolyam (Oriolus-Med Academy)

Medical Flossing (PhysioVit Kft.)

Functional Movement Screen (R-Med Akadémia)

FOGLALJ HOZZÁM IDŐPONTOT!

Loading...

Március 21-én szeretettel várunk nyílt napunkon, ahol gyógytornászaink egy 30 perces találkozón felmérik állapotod, szükség esetén meghatározzák a további terápiás javaslataikat, mi pedig mindezt elküldjük részedre e-mailben.

Aznap pedig 15% kedvezménnyel vásárolhatsz bérletet és 20% kedvezménnyel foglalhatsz egyszeri gyógytorna/ gyógymasszázs időpontot.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.