Szatmári Patrik
Brief info

"Munkám során fontosnak tartom a pontos és részletes betegvizsgálatot, ami segítségével a fájdalom valódi okát tárhatjuk fel. A tüneti kezelés helyett a kiváltó ok megszüntetésével hosszútávú megoldást találunk a páciensek problémaira."

Gyógytornász diplomámat a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán szereztem. Egyetem elvégzése óta folyamatosan képzem magam, annak érdekében, hogy az elsajátított terápiás módszerek segítségével komplex kezelést nyújthassak a hozzám forduló páciensek számára. 2021-ben a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar által akkreditált Manuálterapeuta tanfolyamát végeztem el.

+Olvass tovább

Munkám során fontosnak tartom a pontos és részletes betegvizsgálatot, ami segítségével a fájdalom valódi okát tárhatjuk fel. A tüneti kezelés helyett a kiváltó ok megszüntetésével hosszútávú megoldást találunk a páciensek problémaira.

Mivel a sport és a mozgás központi szerepet játszik az én életemben is, fontosnak tartom a különböző problémák megelőzéséhez szükséges módszerek átadását. Úgy gondolom, hogy a gyógytornászhoz nemcsak a fájdalom esetén lehet fordulni, mert egy optimális mozgásprogram kialakításával ezeket megelőzhetjük.

FOGLALJ HOZZÁM IDŐPONTOT!

Loading...