Gyógytornász-fizioterapeuta
Brief info

"A gyógytorna láthatóvá teszi a testet a lélek számára."
/Váradi Csilla/

Gyógytornász-fizioterapeuta

Diplomámat a Pécsi Tudományegyetemen szereztem gyógytornász-fizioterapeuta szakirányon. Ezt követően három évig a Harkányi Gyógyfürdőben dolgoztam, ahol számos problémával (reumatológiai, ortopédiai, traumatológiai) érkező pácienssel találkoztam.

Nem írhatom, hogy gyerekkori álmom, hogy gyógytornász legyek, sőt az egyetemen is többször elbizonytalanodtam, hogy valóban ezzel szeretnék- e foglalkozni. Azóta viszont, hogy elkezdtem a szakmámban dolgozni teljesen biztossá vált számomra, hogy ez az én utam. Ezek a mondatok visznek előre és erősítenek meg abban, hogy nem véletlenül vagyok ezen a pályán: „Már sokkal kevésbé fáj!”; „Végre tudtam normálisan aludni!”; „Újból tudok menni futni!”; „Hosszú idő óta először nem vettem be fájdalomcsillapítót!”; „Újból tudom normálisan mozgatni!”.

Célom, hogy tudásomat folyamatosan bővítve a Trehab falain belül is minél több ilyen mondat hangozhasson el!

+Olvass tovább
Szakirányú végzettség

Diplomámat a Pécsi Tudományegyetemen szereztem gyógytornász-fizioterapeuta szakirányon

Általam használt főbb technikák

  • Gyógytorna állapotfelméréssel
  • gyógytorna
  • FDM
  • Köpöly
  • Flossing
  • Kinesio tape

FOGLALJ HOZZÁM IDŐPONTOT!

Loading...

Március 21-én szeretettel várunk nyílt napunkon, ahol gyógytornászaink egy 30 perces találkozón felmérik állapotod, szükség esetén meghatározzák a további terápiás javaslataikat, mi pedig mindezt elküldjük részedre e-mailben.

Aznap pedig 15% kedvezménnyel vásárolhatsz bérletet és 20% kedvezménnyel foglalhatsz egyszeri gyógytorna/ gyógymasszázs időpontot.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.