Baritz Tamás

Gyógymasszőr

Gyógymasszőrként és rendszeres sportolóként fontosnak tartom, hogy odafigyeljünk testünk jelzéseire és tegyünk azért, hogy a felmerülő problémákat ne csak rövidtávon, hanem hosszútávon is kezeljük. Ehhez pedig elengedhetetlen negfelelő minőségű együttműködés páciens és terapeuta között.

A mozgás az életünk része, e nélkül csupán fotoszintetizáló növényként élnénk valahol a nagyvilágban.
A mozgás és sportolás az egész szervezetben jótékony hatást vált ki mind pszichésen, mind pedig a mozgásban részt vevő szervrendszerben.
Emellett pedig az egyik legfontosabb, hogy egészséges körülmények között minden részünk úgy mozog, ahogy annak a természet rendjéből adódóan mozognia kell.

Én is folyamatosan sportolok és mozgok valamit, de nekem is voltak olyan időszakok az életemben, amikor a mozgás háttérbe szorult.
Sajnos a testem sínylette meg.
Nem megfelelően működő testrészek, fájdalmas mozgások… Sajnos nekem is ismerős.

Gyógymasszőrként és rendszeres sportolóként fontosnak tartom, hogy odafigyeljünk testünk jelzéseire és tegyünk azért, hogy a felmerülő problémákat ne csak rövidtávon, hanem hosszútávon is kezeljük. Ehhez pedig elengedhetetlen megfelelő minőségű együttműködés páciens és terapeuta között.

Pácienseim jellemzően ízületi vagy lágyrész fájdalommal keresnek meg, amik a test bármely területén előfordulhatnak (pl. nyaki, deréktáji, térdízületi stb.)
Emellett pedig számos alkalommal keresnek meg valamilyen fájdalmas mozgásbeszűkülés vagy mozgáskor létrejövő fájdalom kapcsán.

Célom, hogy minden páciensemnek a lehető legjobb és legmegfelelőbb kezelést nyújtsam, megszűntessem a fájdalmát kiváltó tényezőt, növeljem a mozgásterjedelmét és olyan preventív megoldásokkal lássam el, amik hosszútávon javíthatnak az életminőségén és nem okoznak további panaszt az életében.
Komplex esetek alkalmával pedig kollégáimmal közösen orvosoljuk a panaszokat.

Kívánok mindenkinek egészséget és szabadon mozgást!

Olvass tovább

Szakirányú végzettségek:

  • TE Testnevelő-edző
  • NMA Gyógy- és Sportmasszőr

Továbbképzések:

  • Kinesio-tape alap (Balance Medical Fitness Akadémia)
  • Fascia disztorziós modell I. II. (Oriolus-Med)
  • Köpöly tanfolyam (Oriolus-Med)

FOGLALJ HOZZÁM IDŐPONTOT!

Kezeléseim

Blogunkból ajánljuk

Elérkezett a kirándulások és a túrák évszaka, ezzel óriási boldogságot hozva azok számára, akik ebben az időszakban hosszú sétákkal váltják ki az edzést vagy a