Gyógytornász
Brief info

A szakmához való hozzáállasomnak erős alapját képezi, hogy 12 évig versenyszerűen atletizáltam, ehhez a csapatmunka és az elhivatottság elengedhetetlen volt. Hivatásom választását is az atlétika inspirálta. Sportolói múltam sok más dologra is megtanított. Sérüléseim következtében kitartást, akaraterőt és empátiát tanultam, mely szakmám szempontjából a páciensek felé elengedhetetlen fontosságú.

Diplomámat a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán szereztem gyógytornász-fizioterapeuta szakirányon. Oklevelem megszerzését követően egy otthonápolási cégnél helyezkedtem el, ahol a páciensek otthonában neurológiai-, traumatológiai-, reumatológiai-, ortopédiai,- rehabilitációs egyéni gyógytornát tartok.

Sportolói múltam sok dologra megtanított. Sérüléseim következtében kitartást, akaraterőt és empátiát tanultam, mely szakmám szempontjából a páciensek felé elengedhetetlen fontosságú.
Sérüléseim okán megfogalmazódott bennem a prevenció fontossága és annak hangsúlyozása, továbbá a rehabilitáció tárgykörének széles ismeretére való törekvés.

Célom, hogy folyamatos továbbképzések során tudásomat képes legyek frissen tartani és bővíteni, valamint több gyakorlati tapasztalatra tegyek szert, amellyel egyénre szabva minél hatékonyabb és szakszerűbb segítséget tudjak nyújtani a pácienseknek, a közös munka során.

FOGLALJ HOZZÁM IDŐPONTOT!

Loading...