Kollégáink

A Trehab munkatársai

Lilla és Orsi

Lilla és Orsi

Dietetikusaink

Dietetikus, sport-specifikus dietetikai szakemberek, sportedzőink: Takácsy Lilla és Maticsek Orsolya

Hegyi Kata

Hegyi Kata

Gyógytornász-fizioterapeuta

Diplomámat a Pécsi Tudományegyetemen szereztem gyógytornász-fizioterapeuta szakirányon. Ezt követően három évig a Harkányi Gyógyfürdőben dolgoztam, ahol számos problémával (reumatológiai, ortopédiai, traumatológiai) érkező pácienssel találkoztam.

Bulhardt András

A mozgás és egészségmegőrzés mindig komoly szerepet játszott az életemben. Részben ezért is választottam a gyógytornász szakmát, hogy ne csak a magam egészségét, hanem másokét is jobbá tudjam tenni, irányt tudjak mutatni nekik.

Baritz Tamás

Gyógymasszőrként és rendszeres sportolóként fontosnak tartom, hogy odafigyeljünk testünk jelzéseire és tegyünk azért, hogy a felmerülő problémákat ne csak rövidtávon, hanem hosszútávon is kezeljük. Ehhez pedig elengedhetetlen negfelelő minőségű együttműködés páciens és terapeuta között.

Szatmári Patrik

“Munkám során fontosnak tartom a pontos és részletes betegvizsgálatot, ami segítségével a fájdalom valódi okát tárhatjuk fel. A tüneti kezelés helyett a kiváltó ok megszüntetésével hosszútávú megoldást találunk a páciensek problémaira.”

Nagy Márti
+Olvass tovább FOGLALJ HOZZÁM IDŐPONTOT!
Ajkler Eszter

A szakmához való hozzáállasomnak erős alapját képezi, hogy 12 évig versenyszerűen atletizáltam, ehhez a csapatmunka és az elhivatottság elengedhetetlen volt. Hivatásom választását is az atlétika inspirálta. Sportolói múltam sok más dologra is megtanított. Sérüléseim következtében kitartást, akaraterőt és empátiát tanultam, mely szakmám szempontjából a páciensek felé elengedhetetlen fontosságú.