A trehab fizioterápia története

  • Blog

trehab fizioterápia központunkat a 2019-es év végén kezdtük el tervezni, mikor felszabadult régebbi irodahelyiségünk a Margit körúton.

Mivel rendezvényszervezőként jobban szeretünk a raktárunk közelében dolgozni, ezért tudtuk, hogy a bel budai irodába nem fogunk visszaköltözni.

Mindig is a mozgás-gazdag életmóddal, sporttal foglalkoztunk – akár a rendezvényszervezés, akár a munkahelyi sportszervezés területén. Szinte magától értetődő volt a fizioterápiás központ ötlete.
A névválasztás során pedig szerettük volna, ha az anyacégünk, a TEAM Rekreáció TR betűjele visszaköszön, így lettünk t-rehab – csapatmunka, rekreáció és rehabilitáció:)

Ahogy elkezdtük megismerni a gyógytorna szolgáltatásokat, realizáltuk, hogy a rehabilitációnál sokkal több lehetőséget tartogatnak.

2020 tavaszára már meg is volt a koncepció. Olyan fizioterápiás központ kiépítése, ahol a mozgás-gazdag életmódon van a hangsúly. Azon, hogy úgy sportolhasson, kirándulhasson, kertészkedhessen (röviden: mozoghasson) mindenki, hogy nem kell tartania a sérülésektől, kopástól, fájdalomtól.

A pandémia alatt neki láttunk a régi helyiség kibelezésének és az új gyógytorna központ kialakításának, amiben belsőépítészünk, Farkas Clara volt segítségünkre. Akinek ezennel is köszönjük, hogy nem akadt fent egy percre sem olyan ötleteinken, minthogy a projekt közepén rájöttünk, hogy szeretnénk beépíteni a Redcord-ot, így szükséges a plafon megerősítése és a komplett újratervezés.

Több mint 8 hónap aktív tervezés, szervezés, építkezés és berendezés után 2021. februárjában megnyitottunk. 3 privát kezelőhelyiségben 6 gyógytornász – gyógymasszőr kollégánk gondoskodik a fájdalom megelőzéséről, megszüntetéséről, kezeléséről. Ezen felül FMS mozgásminta szűréssel és Redcord-dal támogatjuk a tudatos szabadidő-és versenysportolókat, illetve mindenkit, aki izom-, vagy ízületi fájdalmakat tapasztal magán.

Ajánlott cikkek

Kategóriák

Legújabb bejegyzéseink

Naptár

2024. május
h K s c p s v
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Címkék